Mazl Expo

home   info   prijslijst   projekten   contact

 

Prijslijst  

Huurprijs geldt voor 3 dagen. Het gehuurde wordt door ons geplaatst en opgehaald. Hiervoor rekenen wij eur. 0,50 per kilometer, waarvan 15 km vrij per rit. Deze prijs geldt voor maximaal 15 sets. Opgave volgens ANWB routeplanner. Bij grotere afstanden tussen verhuurder en huurder is een minimum afname verplicht. Het heeft onze voorkeur om het transport te verzorgen in het weekend. Buiten het weekend om kan er een toeslag zijn, of geen plaatsing.

Bij elke plaat zitten 6 ophangsets. Het is niet toegestaan om te plakken of te schroeven in de platen. Extra ophangsets zijn bij te huren. Andere opstelling dan basis van te voren in overleg om te juiste prijs te kunnen bepalen. Voor plaatsen op een verdieping geldt een toeslag. Afhankelijk van soort trap en verdieping kan bij moeilijke situaties plaatsing geweigerd worden.

Aan de hand van de wensen van de huurder zal er een vrijblijvende en passende offerte worden gemaakt. De optie op de huurperiode genoemd in de offerte is 7 dagen geldig. Bij accoord na die 7 dagen altijd informeren of gewenste periode nog vrij is. Pas nadat een kopie van de offerte daarna ondertekend retour is ontvangen, zal de overeenkomst geldig zijn

Zijn er bij het brengen / plaatsen en halen parkeervergunningen / ontheffingen nodig, dan dienen deze uitsluitend door de opdrachtgever te worden geregeld. Eventuele parkeergelden zijn tevens voor rekening van de opdrachtgever. Bij sprake van vergunningen dienen deze tevens van te voren zijn gemeld.

 

Betaling is per factuur, welke moet zijn voldaan minimaal 3 dagen voor levering. Ook is het nu mogelijk om bij aflevering te pinnen. Zonder betaling wordt niet geleverd!

 

Basistarieven t/m 3 dagen. Bedragen zijn slechts richtprijzen. Vraag altijd offerte aan voor een passende aanbieding.

Basisset (2 staanders met plaat)  eur. 55,00

Toeslag verdieping per set           eur. 10,00

Extra ophangsets per 6 stuks       eur. 10,00

 

Tabel toeslag over totaal basistarief

1 week     10%

2 weken   20%

3 weken   30%

4 weken   40%

         

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

 

Huurprijzen per 1 februari 2019. Prijswijzigingen voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW