Mazl Expo

home   info   prijslijst   projekten   contact

                                                               

Mazl Expo

Mazl Expo is voor u het juiste adres om vrijstaande expositiepanelen te huren. Wij zijn uniek in Noord- Nederland met dit professionele systeem. De wanden zijn volledig vrijstaand. Zo kunt u zelf de ruimte indelen en volledig benutten. Het is een ideaal systeem voor exposities van kunst en fotografie, presentaties en etaleren.

 

Wanden

Het hele trajekt wordt door ons verzorgd. Wij komen het systeem brengen, plaatsen en na afloop weer ophalen. U heeft er dus geen omkijken naar. Bij het systeem worden ook voldoende ophangsets meegeleverd. Een ophangset bestaat uit een wandhaak en een nylon draad met glijder. De haak om de kunst op te hangen is van het type Zipper. Dit is een professionele haak die max. 10 kilo kan dragen. De wanden worden geleverd zonder verlichting en zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

 

Basisset

De basisset bestaat uit 2 metalen staanders ( 2.20 meter hoog en gespoten in grijs hammerite) met een stabiele voet. De wandplaat er tussen heeft de afmeting van 2.50 x 1.22 en is wit geschilderd. De kunst kan aan beide zijden worden opgehangen. Het is wel van belang dat de vloer enigszins vlak is. Bij ongelijke vloeren, wat regelmatig voorkomt in kerken, plaatsen we stelrubbers om dit op te lossen. Voor grote kunstwerken bestaat er de mogelijkheid om deze tussen twee staanders te plaatsen. Ook zijn er een aantal platen van 1.50 breedte beschikbaar voor als dat nodig is.

 

Kleine projekten

Mazl Expo is een verhuurbedrijf dat bewust heeft gekozen om de kleinschalige markt te bedienen. Dit houdt in dat het onze voorkeur heeft om meerdere projekten te kunnen uitvoeren van maximaal 15 sets per klant, totaal 75 meter expositiewand. Om teleurstellingen te voorkomen wordt  aangeraden om tijdig te reserveren. Kunstroutes en exposities worden vaak in dezelfde periode gehouden.

 

Sokkels

Naast het verhuren van wanden hebben we ook een beperkt aantal sokkels voor de verhuur. De sokkels zijn bedoeld als extra service in combinatie met het huren van wanden. De sokkels zijn te verkrijgen in vier verschillende afmetingen en zijn wit geschilderd. Meer informatie over de afmetingen zijn te vinden op de prijslijst.